Pár szó...

Blog a véleményemről,tapasztalataimról dolgokról.

Levelet írnék:

Címkék

100 (1) 10tonnátrakszésmennyiabér (1) 2009 (2) 25 (1) 30y (1) ááá (1) adri (1) aférfi (1) akármivagybármi (4) akkirály (1) alkohol (2) alma (1) anime (2) ápriliseleje (1) aranka (2) art (4) autó (1) bkv (1) blog (3) blog.hu (1) blog.huvsproxy (1) bounty (1) bubu (1) büntetés (3) cah (1) car (1) cigi (2) comic (9) csalódás (8) css (1) dió (1) dragonball (2) dunaújváros (1) efott (1) elmű (1) elv (1) énbűnöm!!! (4) érettségi09 (1) fail (2) fáj (2) fájdalom (2) felhívás (1) fesztivál (2) film (1) fof (6) fretsonfire (3) game (1) gantz (1) gh (3) gh3 (3) gif (1) girls (2) girly (1) gitár (3) goldenblog09 (1) google (1) guitar (4) hasznos (3) határozottannemkultúra (1) házilag (3) hero (4) hétvége (1) hivatalos (1) hobbit (1) hodito (1) holegykardhogybeledőljek? (1) holnap (1) homemade (3) hot (1) húsvét (1) idealista (2) idézet (1) if (1) iphone (1) it (3) iwfw (3) iwiw (4) jaj (2) játék (5) jónő (2) józan (1) karácsony (2) kawaii (1) kerékpár (1) kings (1) kisbarnaemlős (3) kiscsillag (1) koldusok (1) koncert (1) könyv (1) kritika (5) kudarc (1) kultúra (8) lesettáll (1) lfg (1) linux (1) lol (13) manga (1) marionett (1) mark (1) measure (1) microsoft (1) mirrorsedge (1) mmo (1) mocskos (2) múlt (1) nagybarnaemlős (3) nagysárgafoltosemlős (1) napicsaj (1) nemere (1) nemkultúra (10) nyár (3) oots (1) ötlet (1) padló (1) pafe (2) parkolás (1) pbf (1) pc (2) pfuj (1) pió (1) pio (1) post (3) ppl (1) puf (1) qc (1) qpa (1) remember (1) részeg (1) riddler (1) rpg (1) rtlklub (2) sarahconnor (1) sláger (1) slágere (2) sm (1) smbc (1) songoku (1) sorminta (1) sport (1) sűrűbocsánatkérések (9) svéd (1) szánalom (3) szavazas (3) szégyen (1) szeliditó (1) személyes (20) szerelem (2) szerelés (1) szilárd (1) szilveszter (2) szomorú (1) sztálinváros (1) születésnap (1) t (1) tagged (2) tanácsok (2) tapasztalat (18) tc (1) tehgiraffe (2) terminator (1) tetováció (1) thor (1) tits (1) toee (1) tolerancia (2) top10 (2) torncity (1) tört (1) troll (1) uf (2) újév (1) ünnep (3) upc (2) vakondos (1) vallás (1) várpalota (1) vélemény (3) vers (2) villámposzt (2) woman (2) wordle (1) wow (6) wulffmorgenthaler (1) xkcd (5) youtube (5) zene (9) zenekar (1) zp (1) zsiráf (1)

Egy kísérlet

2008.09.09. 14:59 | itelethozo | 13 komment

Vallomással kezdem,aljas szándékkal, alkoholos befolyásoltság állapotában, Dióval hetero létünkre gyereket nemzettünk. A kicsi 47kg 167 centivel született, Aranka névre kereszteltük, és mint büszke apák be is regisztráltuk iwfw-re. Mentségünkre szóljon, hogy nem rossz szándék vezett minket, inkább az ismeretlent akartuk megismerni. Elragadott minket a vágy, hogy felfedezzük a terra incognitát: a női társkeresést. Nem éltünk vissza a mai napig az itt szerzett tudásunkkal, sőt a továbbiakban se tesszük. Utunkat nem fogják összetört férfi szívek szegélyezni,s -jobb esetben- nem lesznek esőben térdeplő bátor és erős férfiak, akik fájdalommal és könnyekkel telve üvöltik az éjszakába: "Miért ó miért tetted ezt velem Aranka!" De mi azért így is jól szórakozunk, saját nem társaink korlátoltságán, illetve azon mennyire egysíkunak és sekélyesnek hiszik a nőket.

Update: a post kikerült az Virtuális Társkeresés blog-ra is. Érdemes olvasgatni jól kivesézik a társkeresés témát!

Arankát iwiw-en találtuk.Volt némi lelkiismeret furdalásunk, hogy innen lopjuk le gyanútlan áldozatunk képeit,de elmúlt amikor szembesültünk vele, hogy barátnénk több pornó oldalról mosolyog vissza arcunkba sőt torrenten egész gyűjtemény van róla.Elloptuk hát 1-2 képét és az adatait(a személyeseket biztos, ami biztos nem).Így született Körtvéllyesy Aranka. Fájdalmas szülés volt,rekeszizmunk belesajdult de pálinkával fájdalomcsillapítottunk.A csecsemő még fel sem sírt, mikor az első sokk érte: megkapta élete első levelét:

szijjja szerinted létezhet hogy egy pasi le tudja szopni a saját farkát? :$ ááááááá... annyira szexi vagy basszus, megőrülök, és képtelen vagyok most elhallgatni, hogy én letudom:$$ ha van Neked is webkamid, megmutizom msn en ha van kedved ;) nagyon szexi csajszi vagy.. vegyél fel msn re, vagy ird meg az msn cimed, email/msn címem egyben: x@y.hu pussz ;))

Mit lehet erre mondani?Irány msn,és hajrá.De csalódnunk kellett. Barátunk 2 perccel később már azt se tudta kik vagyunk és miért írt nekünk,a farkát meg végképp nem szopta le webcam előtt.Egy szélhámos akadt utunkba.

Azóta Arankának nagyon sok udvarlója akadt,a legbrilliánsabbakat beszúrom ide,értékelés a végén.

Voltak akik ismerték Arankát innen-onnan,a mi legnagyobb döbbenetünkre:

Szia! Nem a XI. -ik kerületben laktok véletlenül és nincs egy Éva a családban? (Mamád, Nagymamád...) Van valami semmi kifogásod ellene, ha itt, a neved mellett megnyomok egy gombot az IWFW kezelőfelületen? :) szia! a nyaramat pesten töltöm válogatott edzőtáborban egy hajón és arra gondoltam, hogy összefuthatnánk. a képeid zseniálisak. szeretnélek próbára tenni, hogy kiderüjön, télleg mindig megállod a helyed:D írj! csók

Egy nagyon magabiztos ember,de le kell hangolnom cseppet sem egyedi:

Hi! Gondolom nagyon sokan írnak levelet. De a sok közül csak egy olyan van, mint én! Szóval remélem van kedved ismerkedni!

Az egyszerű:

elkérném ha lehet az msn cimed csá

A hazug:

szia! Nincs bajom a képekkel,de nekem inkább az jött be, amit magadról írtál... /végig olvastam/

A paraszt:

ismerkedés jáccó? mert engem érdekelnél.

Volt aki nem bírt beletörődni, hogy nem kap választ:

Nem tetszem egyáltalán? :( Személyesen biztos teljesen más benyomást keltenék Benned! Utálok és nem is szoktam neten ismerkedni!!!! De muszáj volt Neked irnom,mert megláttalak és azt mondtam,hogy hülye lennék nem megpróbálni megismerni Téged!! Szép vasárnapot! Puszid!

Az új Kazinczi:

csodálatos szép és vonzo növagy elkérném azmsn cimedet

Még egy gyerekkori ismerős:

Szija, azt hiszem egy általánosba jártunk:)) durvaaa. de igazából azért írok, mert szeretnélek megismerni, ha nem gond:) de ha igen akkor nem para.

A kíváncsi:

Hogyhogy nincs pasid???:D

A képzavar:

Hát a képeid naon jók de inkább nem a képeket dicsérném hanem téged mert egyszerüen megfogalmazva SZÉP,CSINOS,SEXY,ARI:p, gyönyörű vagy...egésznap elnéznélek:D:D..... naon sexy csaj vagy:);):P

És a személyes kedvenc a 12 éves férfiú,akit nem érdekel, hogy Arankát 2-5 évig büntetnék ezért az msn beszélgetésért:

sexy vagy nagyon elküldöd az msn-címed előre is köszike puszika am jók a melleid:p

Íme az adatlap ami nem egy férfi szívet meghódított a képek ellénére is:

Mit is mondhatnék így a végén? Szánalmasok vagyunk mi férfiak,és amikor ezekre a csajozó szövegekre nem szopja le őket senki,akkor elkezdenek kurvaanyázni. Csak remélni merem, hogy ezekkel a szövegekkel sosem próbálkoztak a való életben. Mielőtt bárki kérdezné, nem tudom mi a helyes módszer, de ez a 2 hónapos kísérlet után legalább tudom, hogy mi nem. Tessék már kultúrálódni, ha a mondanivalóban nem is egyszerű legalább a nyelvtannal ne álljunk hadilábon.S ha nem megy? ha nem tudsz tovább lépni a "Kő kóla, geci?" stíluson?Akkor kerüljük az internetet és maradjunk a falusidiszkóban leitatott lányoknál,ne szennyezzük tovább a szervereket.Köszönöm.

Ui:ha esetleg valaki magára ismerne a levelek alapján, azt kérem: ne sértődjön meg, ne forraljon bosszút, hanem nyelje le a békát és nevessen ő is.Remélem rádöbben arra, hol hibázott és tanul az esetből.Különben sokat fog még csalódni az életben.

 

update: ha teszett, ne hagyd ki ezt se!

Címkék: iwiw kritika tapasztalat csalódás aranka nemkultúra sűrűbocsánatkérések iwfw

A bejegyzés trackback címe:

https://itelethozo.blog.hu/api/trackback/id/tr32655557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Büntetés 2008.09.09. 19:35:45

Az a piercing nem igazi.

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.10. 09:02:22

A blog piercing szakértőjét hallották:)

még annyit hozzátennék a sztorihoz, hogy voltak szerencsés megfejtők akik beírták a kommentekhez Aranka adatlapján, hogy torrenten meg itt-ott már létezik a lány másnéven nekik üzenem, hogy gratulálok a szerencsés megfejtéshez!

pio 2008.09.10. 22:58:38

hát loool
grat a posthoz

if 2008.09.11. 13:48:39

tényleg jó a post, de így vizuális alkatként szörnyű belegondolni abba, hogy a szülés folyamata nem lehetett egyszerű (és józan) cselekedet...
amúgy szerintetek nem durva hogy vannak igazi lányok iwfw-n ?

Toma 2008.09.14. 11:12:51

És én ennél a szülésnél aszisztáltam :)
Úgyis fogalmazhatnék, hogy én voltam a bába, aki a fájdalomcsillapítót adta a fogantatástól a megvalósulásig, na jó más is részt vett benne :P

Cseppem 2008.09.16. 13:11:58

bruhhahha. Már a névválasztásnál ez a szám jutott eszembe az Arankra névről :))
Nem hittem, hogy itt látom viszont.
A támához most nincs hozzászólásom!

fraki 2008.09.16. 14:39:00

Én nem értem, hogy mi a meglepő ebben a „kísérletben”? Szerintem az lenne meglepő, ha valami intelligens férfisereg kezdett volna kopogtatni a ledér hölgy ajtaján.

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.16. 16:51:09

természetesen ezek csak a gyöngyszemek és voltak kultúrált emberek is,de az intelligensek messze elkerülték Arankát.Meg hát milyen ember is az aki iwfw-n áll neki csajozni?
gondolkodtam csajos verzión is,DE olyat lehetetlen: nem válaszolnak.(mielőtt vki felvetné,nem ilyesmi leveleket irkáltam.)

macsi 2008.09.23. 10:56:39

Én sem értem, hogy mi a meglepő abban, hogy ilyen levelek érkeztek. Egy ilyen adatlapra milyenek érkeztek volna most őszintén? szíjjah szeriii pucca czhupp... :D

Hasonló a hasonlóhoz, nem?

(ja, lány vagyok)

itelethozo · http://itelethozo.blog.hu 2008.09.23. 14:25:01

Voltak normálisak is,azokat azért nem irtam le,mert nem érdemelték volna meg, hogy bántsam őket. Tehát szerintem egy iylen lányhoz is lehet közeledni normálisan,az más kérdés érdekli-e...

Latz von W. 2008.09.25. 14:48:23

Háhá, ez tetszett. :D Ennyi tuskót... :S

Bocc 2008.09.25. 15:19:40

már a TótaWé is cikkezett a chat.hu stílusról, és hát kb azonos állatkert látogathat ide is, nem?

citjom 2011.03.28. 16:40:52

Hát ezek még szinte semmik,és mindennaposak,amúgy ezek mind csak meg akarták húzni,szóval nem kell csodálkozni,hogy ilyen marhaságokat írtak néki :D
süti beállítások módosítása