Pár szó...

Blog a véleményemről,tapasztalataimról dolgokról.

Levelet írnék:

Címkék

100 (1) 10tonnátrakszésmennyiabér (1) 2009 (2) 25 (1) 30y (1) ááá (1) adri (1) aférfi (1) akármivagybármi (4) akkirály (1) alkohol (2) alma (1) anime (2) ápriliseleje (1) aranka (2) art (4) autó (1) bkv (1) blog (3) blog.hu (1) blog.huvsproxy (1) bounty (1) bubu (1) büntetés (3) cah (1) car (1) cigi (2) comic (9) csalódás (8) css (1) dió (1) dragonball (2) dunaújváros (1) efott (1) elmű (1) elv (1) énbűnöm!!! (4) érettségi09 (1) fail (2) fáj (2) fájdalom (2) felhívás (1) fesztivál (2) film (1) fof (6) fretsonfire (3) game (1) gantz (1) gh (3) gh3 (3) gif (1) girls (2) girly (1) gitár (3) goldenblog09 (1) google (1) guitar (4) hasznos (3) határozottannemkultúra (1) házilag (3) hero (4) hétvége (1) hivatalos (1) hobbit (1) hodito (1) holegykardhogybeledőljek? (1) holnap (1) homemade (3) hot (1) húsvét (1) idealista (2) idézet (1) if (1) iphone (1) it (3) iwfw (3) iwiw (4) jaj (2) játék (5) jónő (2) józan (1) karácsony (2) kawaii (1) kerékpár (1) kings (1) kisbarnaemlős (3) kiscsillag (1) koldusok (1) koncert (1) könyv (1) kritika (5) kudarc (1) kultúra (8) lesettáll (1) lfg (1) linux (1) lol (13) manga (1) marionett (1) mark (1) measure (1) microsoft (1) mirrorsedge (1) mmo (1) mocskos (2) múlt (1) nagybarnaemlős (3) nagysárgafoltosemlős (1) napicsaj (1) nemere (1) nemkultúra (10) nyár (3) oots (1) ötlet (1) padló (1) pafe (2) parkolás (1) pbf (1) pc (2) pfuj (1) pió (1) pio (1) post (3) ppl (1) puf (1) qc (1) qpa (1) remember (1) részeg (1) riddler (1) rpg (1) rtlklub (2) sarahconnor (1) sláger (1) slágere (2) sm (1) smbc (1) songoku (1) sorminta (1) sport (1) sűrűbocsánatkérések (9) svéd (1) szánalom (3) szavazas (3) szégyen (1) szeliditó (1) személyes (20) szerelem (2) szerelés (1) szilárd (1) szilveszter (2) szomorú (1) sztálinváros (1) születésnap (1) t (1) tagged (2) tanácsok (2) tapasztalat (18) tc (1) tehgiraffe (2) terminator (1) tetováció (1) thor (1) tits (1) toee (1) tolerancia (2) top10 (2) torncity (1) tört (1) troll (1) uf (2) újév (1) ünnep (3) upc (2) vakondos (1) vallás (1) várpalota (1) vélemény (3) vers (2) villámposzt (2) woman (2) wordle (1) wow (6) wulffmorgenthaler (1) xkcd (5) youtube (5) zene (9) zenekar (1) zp (1) zsiráf (1)

Hamvadó...

2009.06.11. 23:00 | itelethozo | 1 komment

Néha egyedül megyek cigizni. Nem viszek könyvet, telefont, internetet magammal, sőt a legjobb ha sötét van. Tatára emlékeztet a dolog, ahogy a koli dohányzójában kiültem az ablakba, a szúnyogok miatt lekapcsolt lámpával és úgy szívtam a cigit. Akkoriban szoktam rá. Ilyenkor azt hiszem mindig az első emlékét keresem, azt az érzést amit akkor éreztem. Nem, nema köhögős első szálat, amit vagányságból vagy isten tudja miért vettem a számba. Bár úgy emlékszem az íze miatt volt, az a finom,édes, szegfűszeges Djarum íz az ajkaimon. Mára már azt sem szeretem. Sic transit gloria mundis, ha még jó a latinom. De szóval az első szál, az amelyiket azért szívod el, mert vágysz rá. Először érzed azt: szkségem van most egy cigire. Először még küzdesz ellene, és próbálod lebeszélni magad, végül mégis megteszed, és akkor történik. Lehunyod a szemed és valahogy az egész testedben érzed azt a jól eső bizsergést. A fejedben azt az enyhe kábulatot. Orgazmus light, de mésem mert ez valami más. Nem halsz bele, mint egy csatakos, izzasztó szeretkezésbe, inkább elringat. Talán buddha érezhetett így, amikor megvilágosodott. Aztán szép lassan elvész ez az érzés. Az egész a napi rutin része lesz, az elszívok egy szálat már nem egy lopva, pirulva kimondott bűnös mondat lesz, otthonosan mozog már ajkaidon, ahogy a cigi is. A kezedben sem  áll már idétlenül, de legalábbis te nem érzed már annak. Néha-néha hosszabb kihagyás után - pár óra is hosszú tud lenni, amikor már a rabja vagy - még jön az a szédülés, de nem az igazi, hisz türelmetlenül vártad már, és gyorsan kapkodva pótolod a hiányzó nikotint. Amikor ott lenne a lehetőséged, hogy kiélvezd, pont akkor nincs kedved hozzá. Az els szál őszinte volt. Emlékszem a szüzességem elvesztésére. Nagyon jó volt nem tagadom, de valahogy egy világ omlott összebennem. Kamaszkorom sok várakozása, álmodozása közben az egész szexualitás dolgot, szép lassan egy képzeletbeli piedesztálra helyeztem, és valami sokkal realisztikusabbat kaptam, valami sokkal földhöz ragadtabb dolgot. Mellesleg érthető, kevés az esély rá, hogy bárki számára az első tökéletes lesz. Később megtalálta a szex is maga helyét a kis életem értékrendjében - még pedig előkelő helyezést - de azért nem ugyanazt. Viszont az első cigi nem ilyen volt, nem voltak elvárásaim, nem voltak tévképeim, sőt még a világ se próbálta annyira belém sulykolni, hogy ez milyen jó is, és mégis az lett. S ezért van az, hogy jó néha egyedül kiülni cigizni, minden figyelmet elterelő dolog nélkül elszívni egy szálat és keresni, azt az érzést. Sose lesz már meg, de azért jó dolog keresni is, nem?

· 1 trackback

Címkék: személyes cigi tapasztalat

A bejegyzés trackback címe:

https://itelethozo.blog.hu/api/trackback/id/tr71179992

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2017.10.31. 20:50:01

ak47 shoulder pouches - Ritalin what will it do if i dont have add

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bubucs. 2009.06.12. 00:17:12

Múlt héten voltunk 5 évesek,mármint én meg a cigi.Ennyi idő alatt az ember valóban a napi rutinjának tartja az időszakonkénti dohányzást,de mégis van 2 oian helyzet,amikor igenis visszajön az az érzés,sőt néha talán még egy kicsit jobb is,mint az első szál.Az egyik ilyen,mikor titkon rajongsz valakiért,akár hónapokon át,de úgy igazán,szerelemmel.Miután elcsattan az első csók,és elváltok,és a nagy boldogságtól nem is tudod hirtelen hovalégy.Leülj?Nem,mégis inkább felállsz,sőt akkor már sétálsz,de mégse jó,leülsz.Egyszerűen nem bírsz magaddal,dobog a szíved,és csak az illetőre gondolsz.És akkor hirtelen eszedbejut : rágyújtok.Leülsz,és a boldogságot továbbra is ott érzed minden egyes porcikádban,de valahogy amíg arra figyelsz hogy cigizel,addig csak egy nyugodt mederben csörgedezik benned az érzés.Ez egy ilyen tökéletes pillanat. A másik,amit imádok,és lassan már egyfajta rituálé lett nálam,az a tavasz első szál cigije.Mikor egész télen csak nyűgnek érzed a nikotinhiányt,mert lefagy a kezed,stb.És akkor egy nap kint tavasz illat terjeng,süt a nap,csicseregnek a madarak.Ilyenkor szoktam kiülni valami zöld helyre,távol a kocsik zajától,és rágyújtok egy oian cigire,amit eszembe se jut a felénél eldobni,eszembe se jut,hogy akár le is szokhatnék,csak az hogy milyen jó érzés is így elszívni egy szál cigit,csak a dohányzás öröméért.Kevés az ilyen tökéletes pillanat,de azért megtörténhet újra meg újra:)
süti beállítások módosítása