Pár szó...

Blog a véleményemről,tapasztalataimról dolgokról.

Levelet írnék:

Címkék

100 (1) 10tonnátrakszésmennyiabér (1) 2009 (2) 25 (1) 30y (1) ááá (1) adri (1) aférfi (1) akármivagybármi (4) akkirály (1) alkohol (2) alma (1) anime (2) ápriliseleje (1) aranka (2) art (4) autó (1) bkv (1) blog (3) blog.hu (1) blog.huvsproxy (1) bounty (1) bubu (1) büntetés (3) cah (1) car (1) cigi (2) comic (9) csalódás (8) css (1) dió (1) dragonball (2) dunaújváros (1) efott (1) elmű (1) elv (1) énbűnöm!!! (4) érettségi09 (1) fail (2) fáj (2) fájdalom (2) felhívás (1) fesztivál (2) film (1) fof (6) fretsonfire (3) game (1) gantz (1) gh (3) gh3 (3) gif (1) girls (2) girly (1) gitár (3) goldenblog09 (1) google (1) guitar (4) hasznos (3) határozottannemkultúra (1) házilag (3) hero (4) hétvége (1) hivatalos (1) hobbit (1) hodito (1) holegykardhogybeledőljek? (1) holnap (1) homemade (3) hot (1) húsvét (1) idealista (2) idézet (1) if (1) iphone (1) it (3) iwfw (3) iwiw (4) jaj (2) játék (5) jónő (2) józan (1) karácsony (2) kawaii (1) kerékpár (1) kings (1) kisbarnaemlős (3) kiscsillag (1) koldusok (1) koncert (1) könyv (1) kritika (5) kudarc (1) kultúra (8) lesettáll (1) lfg (1) linux (1) lol (13) manga (1) marionett (1) mark (1) measure (1) microsoft (1) mirrorsedge (1) mmo (1) mocskos (2) múlt (1) nagybarnaemlős (3) nagysárgafoltosemlős (1) napicsaj (1) nemere (1) nemkultúra (10) nyár (3) oots (1) ötlet (1) padló (1) pafe (2) parkolás (1) pbf (1) pc (2) pfuj (1) pió (1) pio (1) post (3) ppl (1) puf (1) qc (1) qpa (1) remember (1) részeg (1) riddler (1) rpg (1) rtlklub (2) sarahconnor (1) sláger (1) slágere (2) sm (1) smbc (1) songoku (1) sorminta (1) sport (1) sűrűbocsánatkérések (9) svéd (1) szánalom (3) szavazas (3) szégyen (1) szeliditó (1) személyes (20) szerelem (2) szerelés (1) szilárd (1) szilveszter (2) szomorú (1) sztálinváros (1) születésnap (1) t (1) tagged (2) tanácsok (2) tapasztalat (18) tc (1) tehgiraffe (2) terminator (1) tetováció (1) thor (1) tits (1) toee (1) tolerancia (2) top10 (2) torncity (1) tört (1) troll (1) uf (2) újév (1) ünnep (3) upc (2) vakondos (1) vallás (1) várpalota (1) vélemény (3) vers (2) villámposzt (2) woman (2) wordle (1) wow (6) wulffmorgenthaler (1) xkcd (5) youtube (5) zene (9) zenekar (1) zp (1) zsiráf (1)

Késő esti düh levezető kifakadás

2008.09.22. 00:22 | itelethozo | 1 komment

Aludni készültem már,mikor az indexen az alábbi cikket találtam. Most már megérett a dolog arra, hogy megírjam a véleményemet.

Összehordanak külömböző orvosok,sőt orvoscsoportok mindenfélét a dohányzásról. Nem vagyok tudós nem tudhatom,amit állítanak mennyire igazítják annak igényeihez akitől a fizetésük kapják,s mennyire hisznek a tudomány mindenhatóságában. Viszont igazán tisztázhatnánk már egy apróságot: ha már betöltöttem a 18-at,ergo a törvények szerint felnőtt lettem,aki maga felel a tetteiért és azok következményeiért,akkor ne korlátozzanak benne, hogy a szabadidőmben - vagy akár máskor - mi törvénybe nem ütközőt tegyek. Figyelmeztessenek a veszélyekre,de a szabadakarat azt jelenti,hogy megtehessem ennek ellenére. Mégha a figyelmeztetés már erősen a szánalmas kategóriába tartozik. Korlátozzanak benne, mert tényleg ne füstöljem tele a kórházakat,az iskolákat, sőt elismerem az éttermekbe dohánymentes övezetet kötelező törvény jogosultságát is. DE! Az utcán nehogy tiltsák már vagy egy parkban ! Esetleg büntessenek meg ha a csikket nem dobom a kukába,de könyörgom, ne röhögtessen senki azzal, hogy tüdőrákot kap attól, hogy elsétálok mellette az utcán cigivel a számban! Vagy ha igen akkor lobbizzunk a kocsik ellen is. Azonkívül szeretnék a kedvenc kocsmámban cigizni  egy jó sör mellett. Legyen külön rész a nemdohányzóknak,de ne tiltsanak ki a törzshelyemről! Annak se örülök, hogy a közintézményekben meg lesznek szüntetve a dohányzásra kijelölt helyek.Miért? Mert ott dolgozom, és ha nem is vagyok gyárkámány de óránként 1 cigi kell. Kibirom a 8 órát, nem leszek pszichopata,de romlik a teljesítményem. Sorry, de ez van.

Engem nem érdekel, hogy melyik képviselő hol dohányzik, ahol tilos.Nem érdekel, hogy a pulmonológusok hány százaléka teszi. Nem érdekel, hogy az egész kocsmában vagy csak a felében cigizhetek. De hagyjuk már abba ezt az elmebeteg segíteni akarást. Régen a szex volt így pellengérre állítva, most ez. Mi lesz vajon a következő?

Címkék: személyes cigi tapasztalat akármivagybármi

A bejegyzés trackback címe:

https://itelethozo.blog.hu/api/trackback/id/tr35675121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Büntetés 2008.09.23. 14:49:59

Szeretünk kávézni, inni és dohányzoni. Itt elismerjük.
Magának mond ellent, hogy Izraelben lelőhetnek, ezért nem halsz meg tüdőrákban. Nem voltam/leszek katona, tudtommal a seregben a nemdohányzók is pöfékelnek. És akkor még hírből sincs lövöldözés.
Dohányadó emelése... Vannak olyan szegények akik azért dohányoznak mert a fizetésük fennmaradó részéből nem is tudnának máshogy örömet szerezni maguknak. Ugyanez a piálással. Amerikában született, ott élt, akkor tartsa meg oda a véleményét mert teljesen rosszul látja miért alakul így. A kocsmák dohányzó és nemdohányzó részekké való szeparálását én is támogatom, többnyire ott szokik rá az ember. A többi említett helyszínről magától értetődően kitiltanám. A közintézményekbe pedig dohányzó helyet jelölnék ki. Én magam csak társaságban gyújtok rá, a napi rutinomhoz nincs szükségem cigire, de tiszteletben tartom azokat akik ennek az áldozatai lettek. Gondolom te sem rajongsz érte, hogy óránként rá KELL gyújtanod. Habár biztos úgy kezdted mint én. Az autókról pedig tényleg kevés szó esik. Ha nem lenne ilyen szintű légszennyezettség nem vennék elő a dohányzókat bűnbaknak, de mint tudjuk a fosszilis üzemanyagok használata a USA érdeke.
Ahhoz meg nem kell amerikainak lenni, hogy figyelmeztessek egy terhes nőt vagy akárkit gyerek közelében dohányozni. Aki ezt nem érzi mindegy, hogy hol él. Különbenis magyar tömegeket vádolni, hogy ilyenek vagyunk, szeretjük pusztítani magunkat elég gerinctelen, talán fel kellene tárni az okait, miért szop ez az ország állandóan a nagyhatalmi politika miatt. A dulaizmuszt követően I. vh, aztán II. aztán az oroszok, 19 éves gyerekdemokrácia vagyunk.
A következő megálló a nehéz magyar ételek meg a tv lesz szerintem.
süti beállítások módosítása