Pár szó...

Blog a véleményemről,tapasztalataimról dolgokról.

Levelet írnék:

Címkék

100 (1) 10tonnátrakszésmennyiabér (1) 2009 (2) 25 (1) 30y (1) ááá (1) adri (1) aférfi (1) akármivagybármi (4) akkirály (1) alkohol (2) alma (1) anime (2) ápriliseleje (1) aranka (2) art (4) autó (1) bkv (1) blog (3) blog.hu (1) blog.huvsproxy (1) bounty (1) bubu (1) büntetés (3) cah (1) car (1) cigi (2) comic (9) csalódás (8) css (1) dió (1) dragonball (2) dunaújváros (1) efott (1) elmű (1) elv (1) énbűnöm!!! (4) érettségi09 (1) fail (2) fáj (2) fájdalom (2) felhívás (1) fesztivál (2) film (1) fof (6) fretsonfire (3) game (1) gantz (1) gh (3) gh3 (3) gif (1) girls (2) girly (1) gitár (3) goldenblog09 (1) google (1) guitar (4) hasznos (3) határozottannemkultúra (1) házilag (3) hero (4) hétvége (1) hivatalos (1) hobbit (1) hodito (1) holegykardhogybeledőljek? (1) holnap (1) homemade (3) hot (1) húsvét (1) idealista (2) idézet (1) if (1) iphone (1) it (3) iwfw (3) iwiw (4) jaj (2) játék (5) jónő (2) józan (1) karácsony (2) kawaii (1) kerékpár (1) kings (1) kisbarnaemlős (3) kiscsillag (1) koldusok (1) koncert (1) könyv (1) kritika (5) kudarc (1) kultúra (8) lesettáll (1) lfg (1) linux (1) lol (13) manga (1) marionett (1) mark (1) measure (1) microsoft (1) mirrorsedge (1) mmo (1) mocskos (2) múlt (1) nagybarnaemlős (3) nagysárgafoltosemlős (1) napicsaj (1) nemere (1) nemkultúra (10) nyár (3) oots (1) ötlet (1) padló (1) pafe (2) parkolás (1) pbf (1) pc (2) pfuj (1) pió (1) pio (1) post (3) ppl (1) puf (1) qc (1) qpa (1) remember (1) részeg (1) riddler (1) rpg (1) rtlklub (2) sarahconnor (1) sláger (1) slágere (2) sm (1) smbc (1) songoku (1) sorminta (1) sport (1) sűrűbocsánatkérések (9) svéd (1) szánalom (3) szavazas (3) szégyen (1) szeliditó (1) személyes (20) szerelem (2) szerelés (1) szilárd (1) szilveszter (2) szomorú (1) sztálinváros (1) születésnap (1) t (1) tagged (2) tanácsok (2) tapasztalat (18) tc (1) tehgiraffe (2) terminator (1) tetováció (1) thor (1) tits (1) toee (1) tolerancia (2) top10 (2) torncity (1) tört (1) troll (1) uf (2) újév (1) ünnep (3) upc (2) vakondos (1) vallás (1) várpalota (1) vélemény (3) vers (2) villámposzt (2) woman (2) wordle (1) wow (6) wulffmorgenthaler (1) xkcd (5) youtube (5) zene (9) zenekar (1) zp (1) zsiráf (1)

1 perc csönd

2009.09.09. 00:11 | itelethozo | Szólj hozzá!

 Elhunyt Kristóf Tibor. Színész, és többek között Morgan Freeman magyar hangja. Nyugodjék békében.

 

Címkék: szomorú

Eljött az idő

2009.09.08. 08:00 | itelethozo | Szólj hozzá!

 

Címkék: 2009 qpa ppl

Véééégreeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009.06.24. 12:00 | itelethozo | 1 komment

http://www.fonyoditibor.hu/index.php?1139,0

Majd ha lehiggadtam, magyarázkodom.

Definitely Lara Croft

2009.06.22. 13:10 | itelethozo | Szólj hozzá!

Szerintetek ki a legdögösebb?

Címkék: játék hot girls

Kis kultúra

2009.06.17. 21:44 | itelethozo | Szólj hozzá!

 Elkezdődött a vizsgaidőszak, na meg a .net kód se írja meg magát szóval az átlagosnál is ritkábbak lesznek a posztok júliusig, de azért valami aprósággal csak kedveskedek. A rémember zenekar-t évek óta szeretem, kár, hogy eltűntek már a feledés homályában - tegyük hozzá, hogy külföldön sikeresek voltak, itthon nem működtek nekik a dolgok - de szóval most találtam ezt a klippet a neten. És ha már alkották ezt a jó kis kombót utána néztem a riddler zenekarnak és határozottan tetszik, szal az alábbi linken hallgassatok bele ti is. Csak ne lenne a lánynak az az ocsmány brit akcentusa...

Címkék: zene youtube kultúra remember riddler

Hamvadó...

2009.06.11. 23:00 | itelethozo | 1 komment

Néha egyedül megyek cigizni. Nem viszek könyvet, telefont, internetet magammal, sőt a legjobb ha sötét van. Tatára emlékeztet a dolog, ahogy a koli dohányzójában kiültem az ablakba, a szúnyogok miatt lekapcsolt lámpával és úgy szívtam a cigit. Akkoriban szoktam rá. Ilyenkor azt hiszem mindig az első emlékét keresem, azt az érzést amit akkor éreztem. Nem, nema köhögős első szálat, amit vagányságból vagy isten tudja miért vettem a számba. Bár úgy emlékszem az íze miatt volt, az a finom,édes, szegfűszeges Djarum íz az ajkaimon. Mára már azt sem szeretem. Sic transit gloria mundis, ha még jó a latinom. De szóval az első szál, az amelyiket azért szívod el, mert vágysz rá. Először érzed azt: szkségem van most egy cigire. Először még küzdesz ellene, és próbálod lebeszélni magad, végül mégis megteszed, és akkor történik. Lehunyod a szemed és valahogy az egész testedben érzed azt a jól eső bizsergést. A fejedben azt az enyhe kábulatot. Orgazmus light, de mésem mert ez valami más. Nem halsz bele, mint egy csatakos, izzasztó szeretkezésbe, inkább elringat. Talán buddha érezhetett így, amikor megvilágosodott. Aztán szép lassan elvész ez az érzés. Az egész a napi rutin része lesz, az elszívok egy szálat már nem egy lopva, pirulva kimondott bűnös mondat lesz, otthonosan mozog már ajkaidon, ahogy a cigi is. A kezedben sem  áll már idétlenül, de legalábbis te nem érzed már annak. Néha-néha hosszabb kihagyás után - pár óra is hosszú tud lenni, amikor már a rabja vagy - még jön az a szédülés, de nem az igazi, hisz türelmetlenül vártad már, és gyorsan kapkodva pótolod a hiányzó nikotint. Amikor ott lenne a lehetőséged, hogy kiélvezd, pont akkor nincs kedved hozzá. Az els szál őszinte volt. Emlékszem a szüzességem elvesztésére. Nagyon jó volt nem tagadom, de valahogy egy világ omlott összebennem. Kamaszkorom sok várakozása, álmodozása közben az egész szexualitás dolgot, szép lassan egy képzeletbeli piedesztálra helyeztem, és valami sokkal realisztikusabbat kaptam, valami sokkal földhöz ragadtabb dolgot. Mellesleg érthető, kevés az esély rá, hogy bárki számára az első tökéletes lesz. Később megtalálta a szex is maga helyét a kis életem értékrendjében - még pedig előkelő helyezést - de azért nem ugyanazt. Viszont az első cigi nem ilyen volt, nem voltak elvárásaim, nem voltak tévképeim, sőt még a világ se próbálta annyira belém sulykolni, hogy ez milyen jó is, és mégis az lett. S ezért van az, hogy jó néha egyedül kiülni cigizni, minden figyelmet elterelő dolog nélkül elszívni egy szálat és keresni, azt az érzést. Sose lesz már meg, de azért jó dolog keresni is, nem?

· 1 trackback

Címkék: személyes cigi tapasztalat

Segítség a gitár készítő poszthoz

2009.06.11. 22:50 | itelethozo | Szólj hozzá!

Többen reklamáltak, hogy írjam már le rendesen a gitár készítés, forrasztgatós, billentyűzet hákoló részét. A kérés valamilyen szinten jogos, de mint ott is említettem, nem vagyok villamosmérnök, szal annyira én sem értek hozzá. De azért megpróbálom szavakba önteni a dolgot, a saját kis teljesen szakszerűtlen módomon.
Ha felnyitjuk a billentyűzetet, szembesülünk vele, hoyg ez a rühes dög már egy ideje nem nyákra hegesztett gombok  tömkelege, hanem 3 gagyi krikszkrakszos műanyaglap meg egy piszlicsári kis nyák. A három műanyag lap átlátszik és ebből kettőn mindenféle labirintusszerű fehér vonalak vannak, a harmadikon meg lyukak. A gönc működési elve, hogy a lyukas lap van a kettő között és minden gomb alatt van egy lyuk, amikor a gombot lenyomod, a lyukon keresztül az 1-es és a 3-as lap adott vonalai érintkeznek és így zárnak egy áramkört. Szóval nincs más feladat, mint a kívánt gomb 2 vonalát végig követni a nyákig és megnézni,hogy a nyák melyik két pontját zárják innentől már egy gemkapoccsal is tudjuk az adott gomb jelét küldeni a gépnek. Jyegezzük fel ezeket majd a gitár gombjait ezekre kössük rá, hogy ezeket zárják lenyomskor. Asszem nagyjából ennyi a téma, a többihez már annyira nem tudok hozzászólni. Ja még annyit, hogy nincs dedikált vonal minden gombnak, egy vonalra több gomb is van kötve, ez viszont kicsit leredukálja az egyszerre lenyomható gombok számát. Szal ha figyelünk, hogy minden gomb külön csoportra kerüljön, akkor olyan gitárunk lehet, amin minden gombot le lehet egyszerre nyomni. Na meg arra célszerű figyelni, hogy a backspace dedikált gomb a guitar hero-ban, és nem is lehet váltani.
Remélem segítettem ezzel a kedves érdeklődőknek, és a további kérdésekre is szívesen válaszolok, max nézzétek el nekem, ha néha laggolok kicsit:).

Címkék: gh fof

Szerelmes dal

2009.06.06. 15:28 | itelethozo | Szólj hozzá!

A szívemben nyílt egy porcelánbolt,
Te elefánt lennél benne.
Hogyha vonat lennék,
A neved Matuska Szilveszter lenne.
A szívem egy egér
És Te vagy rajta az a macska.
Elszaladni nem ér,
mert a macska belém marna.

Címkék: zene kultúra szerelem zenekar vakondos

Goldenblog 2009

2009.06.04. 18:20 | itelethozo | Szólj hozzá!

Na ssssszóval. Neveztem a blog-ot a címben említett rendezvényen, csak mert az menő. Komplex blog kategória meg miegymás. Természetesen sem olvasottságom, sem színvonalam nem üti meg a nemes verseny mércéjét,de azért ha valaki úgy érzi, rám adná a voksát ne habozzon - arra ott van a sör - és az arra alkalmas időpontban tegye meg, amit meg kell tennie. Nagyjából ennyi, megyek is vissza a sörömhöz, tegyetek tik is így. Ja igen és aki rám szavaz annak természetesen megígérek mindent, amit ilyenkor szokás: haszontalan ámbár érdekes lányok, ingyen sörcsap minden utcasarkon meg alanyi jogon járó zsiráf a kert végébe. Nem szégyenlek semmit sem oda ígérni, ami nem az enyém. Píszlávendjuniti!

Címkék: goldenblog09

A világ egyik legszebb szava

2009.06.03. 08:00 | itelethozo | Szólj hozzá!

Szívforgács.

Címkék: zene marionett szilárd sorminta

oóó-ó-oóoóóóó, end síz bájin a szteervéj tu he-e-vön

2009.06.02. 11:24 | itelethozo | 1 komment

Ahogy Dió mondta: pafe done, és tényleg. Az idei fesztiválszezon, első, legolcsóbb, s remélhetőleg legesősebb - értem ez alatt, azt, hogy ne legyen még egyszer ilyen szar időnk a nyáron - rendezvénye lefutott. A 2,5k-s beugró, a 3. alkalom és 4 nap történet a tovább után... (Eszméletlen walloftext a klikk után, egyenlőre még képek nélkül, de amint gyűjtök eleget lesznek azok is)

Címkék: zene fesztivál 2009 várpalota pafe

Múlt idézés

2009.05.18. 09:03 | itelethozo | 1 komment

Eszméletlen jó csaj volt ez a Koncz Zsuzsa, mi?

Címkék: zene múlt jónő

Fénypálca? Uncsi. Ájfón a menő!

2009.05.10. 10:00 | itelethozo | 3 komment

 Na ezen kikészültem. Az "alma" undoromtól függetlenül is röhej ez a cucc. Tipikus plebs hülyítés, max az tetszik, hogy lekódolták, hogy a giroszkóp váltsa a színeket, meg az EQ is a mikrofonból veszi ki a zoxigént dallamot.

Címkék: alma iphone pfuj

TOP10 - Padlón fekve

2009.05.09. 22:03 | itelethozo | Szólj hozzá!

  1. Kaukázus - Agyhalál
  2. Pál utcai fiúk - Másnap
  3. 30Y - Azt hittem érdemes
  4. Eleven Hold - A fák istenéhez
  5. Apocalyptica - Bittersweet feat. Lauri Ylönnen & Ville Valo
  6. Madonna - Frozen
  7. Nirvana - Something in the way
  8. Quimby - Nyina
  9. Kispál és a borz - Szívrablás
  10. Schmidt Vera - Nézhetnélek

Használati utasítás:

Villany leolt, földre fekszik, szem lehúny és hallgat. Nincs az a depresszió, ami ne lehetne még rosszabb.

Címkék: zene fájdalom top10

That's what i call...dragonball

2009.05.08. 10:00 | itelethozo | Szólj hozzá!

Lehet régi, meg gondolom millióan látták,de akkor is. Ha valami akkor ez DB film.

Címkék: dragonball

Aktuális

2009.05.07. 10:43 | itelethozo | 1 komment

Sok sikert minden épp érettségizőnek! (jó tudom eső után köpönyeg)

Utólag boldog szülinapot Büntetésnek! (laza 2 héttel később)

És NE FELEJTSEN EL SENKI REG-ELNI PAFE-RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és rántok egyet a nyár slágere dátumán, mert lusták a művészek meg a dj-k meg mindenki és még nincsenek nyári számok, albumok. Szal az új dátum június idusa.Ugye nem felejtettetek el rákattintani a trippy bannerre?

Címkék: születésnap büntetés pafe érettségi09

Elvek

2009.05.07. 09:00 | itelethozo | 1 komment

Az emberélet útjának harmadához érvén - optimista gondolat, hogy megérek 75 évet - az emberben kialakul már egy-két dolog, melyek meghatározzák tetteit illetve reakcióit, és még tartja is magát ezekhez. Nevezzük ezeket elveknek, mivel nam a társadalom által belénk nevelt szabályokra, udvariassági formulákra gondolok. Mikor sikeresen bölcsészre iszom magam - na jó sál nélkül nem az igazi a dolog, de a "mély" gondolatok megvannak - szoktam hangoztatni: "Az elveink fiatalkorunkban hegycsúcsok melyekről széttekintünk, vénségünkre barlangok ahova visszahúzódunk." De igazából szükség van ezekre. Nem ezek tesznek minket emberré, sem a közösség oszlopos tagjává, de ettől leszünk azok akik vagyunk, ettől lesz az egyed egyénné.

Az elmúlt időszakban egyre többet gondoltam a saját elveimre és gondoltam összeszedem őket, ha más nem summázni az eddigi életem. Lehet tehát csemegézni, sőt ha gondoljátok írjátok meg sajátjaitokat.

Címkék: elv 25

IWIW - alkalmazások II.

2009.05.06. 18:17 | itelethozo | Szólj hozzá!

 ÉS IGEN!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt is megértük! Bontsatok pezsgőt, dobáljatok konfettit, szerpentint és üvöltsetek boldogan : megadtuk Magyarország összintelligencia hányadosának a végső kegyelemdöfést. Ott fetreng a porban, 1000 sebből vérzik és már hörögni se tud átvágott torkából kifolyólag. Tessék csak, tessék! Kirúg bele még egyet? És a gyilkosunk nem más, mint....

Címkék: iwiw fájdalom tagged

IWIW - Alkalmazások

2009.05.03. 02:17 | itelethozo | Szólj hozzá!

Nem is vagyok kedves és kreatív.

Címkék: iwiw

A nap idézete III.

2009.05.01. 10:00 | itelethozo | Szólj hozzá!

 "figyelj geci, emplicíte senki nem nyomja a tarkódhoz a faszt, hogy ne tudj diverzifikálni két ilyen borzasztóan egyszerű dolog közt."

tibor.blog.hu-ról, esetleg ha valaki megmagyarázza még jobb. Ja és az a bölcsész balfasz troll geci, aki szótárhoz küld, biztos, hogy buzi,és nylván megmérgezem. Uff.

Címkék: idézet

100

2009.04.30. 21:37 | itelethozo | Szólj hozzá!

 Gondolkodtam egy sort mi legyen a 100. jubileumi posztom, de mivel a nap során megkértem 10 tonna rönk fát - na jó mivel 4en voltunk legyen 2,5 - hogy ugyan már fáradjon fel a platóra, nincs igazán erőm semmire, maradjunk annyiban, hogy holnapra oyan lesz a kezem, mint Popeye-nek szal nincs jubileum,csak hideg sör a kezemben és korai fekvés. Majd tartunk 200-nál.:) Vagy 128-nál,mert az legalább kerek szám...

Címkék: 100 10tonnátrakszésmennyiabér

A Bringás

2009.04.24. 12:43 | itelethozo | 2 komment

Ültem már életemben bringán, s láttam már trial-osokat is, élőben,tvben egyaránt. De erre nincsenek szavak...

Címkék: sport kerékpár lesettáll

Update

2009.04.22. 10:59 | itelethozo | Szólj hozzá!

Oldalt már látható egy ideje a nyár slágere banner, immár frissült a tartalom, felkerült az első beküldött dal(még semmi újdonság de már elindult legalább a dolog). Természetesen a nyeremény is áll, a 2 győztes jutalma: póló+alkohol. Már határidő is van: május 19. Tessék összeszedni magatokat és keresgélni. Természetesen ha valakinek ilyen problémája lenne,az anonimitást is tudom biztosítani. Nyárra fel! 

Címkék: nyár slágere

Who is who?

2009.04.22. 08:20 | Büntetés | Szólj hozzá!

Szemezgettem a megújult felhasználási feltételekből kedvenc közösségi portálunkon.

Címkék: iwiw jaj

A nap idézete II.

2009.04.20. 22:01 | itelethozo | Szólj hozzá!

 "Nem olvasok a sorok között, szóval ne is írj oda!" /Vavyan Fable/

Mára ennyire futotta, sorry.

Címkék: kultúra hasznos